Art 93

  • Местоположение: Етаж 1
  • Работно време:09:00 - 19:00 ч.
  • Работно време/ Неделя: 10:00 - 20:00 ч.
  • Телефон: 0896 815926
  • Сайт: www.art93.com

Създадена през 1993 г., фирма „АРТ-93” е тясно специализирана в производството и търговията на кожени изделия и аксесоари. Ние сме безспорен лидер на българския пазар в производството на кожени колани, порфейли, чанти, борсети, ръкавици и др. Продукцията ни е предпочитана в много страни от Европейския съюз, бившите Юго-Републики, ОНД – Русия, Украйна.

Доброто качество и сравнително ниските цени ни помагат да се развиваме на нови и все по-далечни пазари. Изграденото доверие и нуждата от нови артикули ни кара да търсим, селекционираме и предлагаме нови изделия с нашето лого, за качеството на които сме гарант. Предлагаме луксозни аксесоари – чадъри, вратовръзки, запалки, ключодържатели, несесери за маникюр и други на водещи фирми в бранша, произведени специално за нас.

Изделията на „АРТ-93” са изработени от висококачествени материали. Квалификацията и опитът на персонала от всички нива, както и съвременните технологии определят високото качество на крайните изделия, признато с много сертификати и награди: Златен Медал” – Международен панаир Пловдив; „Сребърен лъв” – Произведено в България, 1998 г.; Медал за 1-во място – „Изберете Българското” 2003г. и много други.