Супер герои и магьосници на хелоуин в КИНО АРЕНА

За всички малки и големи фенове, които обичат оригиналните оферти и костюмите за Хелоуин, Кино Арена организира маратон със супергерои и магьосници. Само в дните от 28-ми октомври до 1-ви ноември, зрителите могат да се възползват от две специални оферти за филмите Дедпул, Отряд самоубийци, Х-Мен: Апокалипсис, Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта, Кунг-Фу Панда 3 и Хотел Трансилвания 2. Със специално магьосническо участие се включва и Warcraft: Началото.

Специална оферта за Хелоуин в кино Арена:

„Гледай два или повече различни филма на цена от 5 лв на филм“. Важи само за комбинация от горепосочените филми, като билетите за два или повече различни филма от програмата на „Супергерои и магьосници на Хелоуин в Кино Арена“ трябва да бъдат закупени в една трансакция, но могат да бъдат за различни дни в периода 28.10-1.31.2016. г.

„Билет + Стандартно меню за 9,99 лв.“ Важи за билет за всеки филм от програмата на „Супергерои и магьосници на Хелоуин в Кино Арена“ в периода 28.10-1.31.2016. г.

И това не е всичко! Само на 31.10 и 01.11 за зрителите, които пристигнат в Кино Арена, облечени с костюм или хелоински грим и прическа, могат да се снимат пред специалните страшни стени и да качат снимки във фейсбук с хаштаг #KinoArena. Кино Арена ще избере петима от качилите снимки с хаштаг #KinoArena във фейсбук и ще ги награди с по една Фен Карта с 8 билета за филм по избор. Щастливците ще бъдат обявени в официалната фейсбук страница на Кино Арена на 4 ноември. Колкото повече страшни снимки във фейсбук с хаштаг #KinoArena, толкова по-голям шанс за награда.

Прожекциите на филмите от „Супергерои и магьосници на Хелоуин в Кино Арена“, както и повече информация за специалните оферти, ще бъде обявена на www.kinoarena.com до 13.10.2016 г.