Акция Ранно пазаруване

Плевен 23.05.2018

От 7:00 до 7:59 часа сутринта отстъпката ще бъде 35%, в 08:00 ч. ще намалее на 30%, от 9:00 до 9:59 часа – 25% и накрая от 10:00 до 10:59 часа намалението приключва с -20%. Акцията ще обхване всички марки и стоки в магазините – Темпо Спорт със своите Nike, LeCoqSportif, Kappa, Diadora, NorthFinder, Converse, EA7 и Темпо Кежъул с модните лидери Rifle, Lee, Wrangler, US Polo, Imperial, Please, Met, Lacoste. А за ранобудните клиенти, които направят покупки над 1200 лв. между 7:00 и 7:59 ч., отстъпката ще бъде 45%.

По традиция, Tempo Sport & Casual обявява Национален ден за ранно пазаруване в определена сутрин всяка есен, още преди Коледните намаления и Черните петъци, които вече правят и търговците на стоки у нас и всяко лято, непосредствено след абитуриентските балове. Акцията се провежда едновременно, в избрани магазини на верига Темпо Спорт & Кежуъл, в цяла България.

Целта на магазини Темпо е да направят продуктите си достъпни за максимално голям брой хора, които да имат възможността да се докоснат до качеството на световните марки в Tempo Sport & Casual. Това нестандартно предложение е насочено към всички ранобудници, които нямат търпение да чакат сезонните разпродажби, а искат да пазаруват изгодно. Освен това, акцията винаги се обявява един ден по-рано и трае само няколко часа. Това е така, защото се търси ефекта на изненадата, с което всички ще имат равен шанс за изгодно пазаруване в този ден. Затова е и условието – колкото по рано станете, толкова по-изгодно ще купите!

Важна подробност, която веригата обяви, е, че в деня преди Ранното пазаруване всеки клиент има право да посети магазина, включен в акцията, да избере и запази желаната от него стока предварително. Запазените артикули могат да бъдат закупени и изнесени от магазина само по време на Ранното пазаруване.

Comments for this post are closed.